Žito

Žito se umika z Ljubljanske borze - Ljubljana
Radio Krka
torek, 19. januar 2016 ob 18:49
Delničarji ljubljanske živilske družbe Žito, ki je v lasti hrvaške Podravke, so na današnji skupščini podprli sklep o izključitvi manjšinskih delničarjev iz družbe kot tudi sklep o umiku delnic družbe z Ljubljanske borze.
 
Umik z borze in izključitev malih delničarjev Žita
Delo
torek, 19. januar 2016 ob 17:57
Ljubljana - Delničarji Žita so danes na skupščini sprejeli sklep o izključitvi manjšinskih delničarjev iz družbe. To pomeni, da se vse delnice družbe prenesejo na glavnega delničarja...
 
Zgodovina kruha
seniorji.info
nedelja, 10. januar 2016 ob 07:00
Danes je kruh še vedno tako preprost in nezamenljiv, kot je bil nekoč
 
MasterChef Sašo oboževalki izpolnil željo
zurnal24.si
nedelja, 10. januar 2016 ob 07:00
Zmagovalec prve sezone šova MasterChef Slovenije, 36-letni Sašo Miljušević, o lepi izkušnji, ki jo je imel z oboževalko.
 
Veliki izziv amaterjev: Gorazd išče 4 kandidate, ki bodo pekli, ustvarjali in tekmovali
Govori.se
ponedeljek, 4. januar 2016 ob 12:23
Ne iščemo profesionalcev, ampak navdušene amaterske peke in domače slaščičarje, da v nekaj tednih spoznajo, kako lahko v Gorazdovih izzivih z mokami Žito tudi sami naredijo tako odlične...
 
V pričakovanju Krkinega prevzema - Zagreb/Novo mesto
Radio Krka
ponedeljek, 4. januar 2016 ob 06:48
Hrvaško in slovensko gospodarstvo postajata vse bolj prepleteni. Današnje Finance pišejo, da bi v Zagrebu, kjer po prodaji Plive, domačega farmacevtskega podjetja, nimajo večje farmacevtske družbe, lahko dobili možnost vlaganja v novomeško ...
 
Donose bo treba iskati tudi v dividendah
Delo
četrtek, 31. december 2015 ob 13:44
Vlagatelji so parket Ljubljanske borze v letu 2015 zapustili z mešanimi občutki. Na trgu se je končalo nekaj uspešnih zgodb, ki so prinesle lep donos vlagateljem, na drugi strani pa je bilo...
 
<< Začetek < Nazaj 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian